myworldimages
Untitled Document
Undervisningsprogram

Deltagende kommuner:

MY WORLD IMAGES UNGDOMSPROGRAM er IMAGES festivalens særligt tilrettelagte skole- og ungdomsprogram, som er rettet kommuner, skoler og gymnasier i Regionerne Sjælland, Syddanmark og Hovedstaden i perioden 01. – 10. 09.

ODENSE   ROSKILDE   NÆSTVED   SLAGELSE   RINGSTED   FREDERIKSBERG

HØJE TAASTRUP   HILLERØD   HERLEV  NØRREBRO

Foto: Samantha Villagran
Foto: Sanja Gjenero

MY_WORLD IMAGES UNGDOMSPROGRAM består af en række kunstneriske workshops og skolekoncerter indenfor punk, hiphop, elektronika, filmkunst, scenekunst, dans og spoken word med kunstnere fra Nepal, Filippinerne, Senegal, Uganda, Sydafrika, Zimbabwe, Mali, Tanzania og Palæstina.

MY WORLD IMAGES UNGDOMSPROGRAM sætter fokus på elevenes kreative kompetencer, tværfaglige indlæringsprocesser og identitetsdannelse i forhold til kunst, kultur og udvikling. Dette opnås bl.a. ved at udtrykke og knytte deres egne verdensbilleder og identitet(er) til IMAGES festivalen gennem arbejdet med undervisningsmaterialet, sociale netværker, kunstnermøder, workshopforløb og kunstneriske oplevelser.

MY WORLD IMAGES UNGDOMSPROGRAM arbejder med at fremme dialog, samarbejde og gensidig forståelse ved at fokusere på det nutidige og på den skabende kultur fra udviklingslandene og udfordre ele¬verne til at forholde sig aktivt og reflekterende, for derved at styrke dem erfarings-, oplevelses- og vidensmæssigt, så de bliver bedre rustede til at kunne forstå og forholde sig til informationer om vilkår i udviklingslandene og deres egne forudsætninger.

Kontakt MY WORLD IMAGES UNGDOMSPROGRAM
Gavin Clarke Programkoordinator
tel. +45 22 97 97 89
mail: gc@dccd.dk
Untitled Document
Untitled Document
© Skoletjenesten · Artillerivej 126, 5. sal · 2300 København S. Webdesign/Webmaster: Martin Akhøj Ibsen. Opdateret d. 4. nov. 2011